Deschide lista de bijuterii
Magazin de bijuterii online bijuterii

Minimal art 3 în 1

Mă captivează minimalismul prezent în lumea modei. Îmi inspiră forţă crudă. Oamenii care au un stil minimal caracteristic, atrag privirile cu prezenţa lor. Nu prea înţeleg de ce? ... La fel cum este de adevărat că o femeie cu stil romantic îi fermecă pe cei din jurul ei, este şi că o femeie care adoptă stilul minimalist este privită ca o persoană hotărâtă, cu atitudine de lider şi cu un look mai masculinizat. Apreciez acest stil în primul rând pentru formele simple şi curate.

În artele vizuale stilul minimalist a însemnat eliminarea tuturor adaosurilor şi revenirea la culori primare sau la o reducere a numărului de culori şi la geometrizarea suprafeţelor. În modă, stilul minimalist porneşte de la aceleaşi principii ce ţin de uzul de culori într-un context în care spaţiul, lumina şi forma sunt primordiale în conturarea produsului finit. "Mama" minimalismului este Jil Sander, dar cel mai remarcant designer care îl foloseşte e Raf Simons – designerul principal de la Dior, dar este caracteristic şi lui Chloéra şi Celine. Este caracteristic şi colierului şarpe din metal argintiu, auriu şi gri închis de la eBiju.

Este o bijuterie multifuncţională – o caracteristică principală a minimalismului este faptul că un obiect poate îndeplini mai multe roluri. Prin urmare, o poţi purta ca şi colier - în mai multe feluri - şi ca brăţară. Oricum ai purta-o, este o piesă de rezistenţă a accesoriilor!

Anul acesta este la modă auriul, deci nu este ieşit din comun să porţi colierul în timpul zilei, la o plimbare sau la locul de muncă. Mai ales la un loc de muncă unde stilul office poate fi pus în valoare.

Îmi plac culorile curate cu acest colier, aşa că în outfiturile mele îl combin cu: alb, negru, culoarea şampaniei, ocru, nude şi gri. Dar arată bine şi cu verde închis, galben şi gri oţel! Iată, primul exemplu a şarpelui.

Cu pantaloni evazaţi crem, cămaşă albă, geantă de culoarea pudrei şi sandale aurii cu toc – poate fi purtat ca şi brăţară, deoarece cu această cămaşa nu ar arăta bine un colier de asemenea grosime.

 

Din toate punctele de vedere este un outfit office, comod, elegant, poate îndeplini mai multe roluri – la locul de muncă, sau o plimbare prin oraş. E ideal chiar şi pentru o seară în care mergi la film, brăţara aurie sigur va atrage priviri.

Combinat cu aceeaşi pantaloni evazaţi, cu un top din ţesut fin de muselină, poate fi folosit colierul înnodat.

 

Colierul merge şi cu alb-negru, dar ar putea fi mai rafinat dacă înlocuim negrul cu un maro ciocolatiu. În acest caz, outfitul este compus din pantaloni baggy albi cu un jumper ciocolatiu, cu sandale alb-roz decupate şi geantă plic. În această situaţie, colierul şarpe poate fi purtat ca şir dublu.

Am obţinut un look de femeie de afaceri cu o rochie midi skinny, cu dungi subţiri alb-negru, sandale clasice negre cu toc şi geantă plic. Deoarece partea superioară a rochiei este asimetrică, nu port colier, dar pot pune în valoare brăţara şerpuită. Doar avem o bijuterie cameleon, nu-i aşa?

Din cauza auriului şi argintiului este un colier perfect pentru evenimentele de seară. La evenimente mai elegante, de exemplu la teatru sau o premieră la operă l-aş purta cu o vestă semitransparentă neagră din mătase (dedesubt un body negru), pantaloni negri skinny, stiletto negri şi geantă plic cu franjuri. Acest outfit pune perfect în valoare funcţia statement a colierului.

Înnodat, acest colier arată perfect şi cu bluze cu decolteul în V. Cu o bluză largă verde închis, pantaloni evazaţi, sandale negre cu toc şi o geantă plic argintie vei avea un look de invidiat.

În ultimul rând, nu am putea spune ca este un colierul cameleon perfect minimalist, dacă nu ar fi ideal şi pentru party-uri. Îl poţi purta la petreceri, concerte, festivaluri (mai ales cele care se întind pe parcursul a mai multor zile) deoarce poţi avea o ţinută diferită de fiecare dată, graţie multifuncţionalităţii acestuia. Cu jeanşi, top negru, sandale şi shopper negru este ideal pentru plimbările lungi de dupămasă şi pentru party-uri.

În cazul în care stiţi că va fi o zi lungă, să nu uitaţi să luaţi cu voi şi o geacă. Eu de obicei cu acest outfit aleg o geacă khaki care să-mi ţină de cald în serile răcoroase. :)