Deschide lista de bijuterii
Magazin de bijuterii online bijuterii

Negru casual

Sunt mai multe opinii cu privire la negru: unii cred că negrul este culoarea doliului, alţii poartă haine negre din cauza siluetei ... iar eu îl identific cu stilul şi eleganţa. Este o culoare sofisticată, uşor de purtat, care poate fi folosită în foarte multe combinaţii.

Am putea vorbi şi despre imprimeul cu modele florale, care de-a lungul secoleleor s-a folosit ca tapet, imprimeu textil, blazon pentru familii de nobili, etc. Modelele florale sunt foarte răspândite, uneori devin kitchoase, din această cauză cei cu un gust mai rafinat nu le folosesc, n-au curajul să le poarte – însă pe nedrept ... Într-adevăr, e puţin mai dificil să combini colierul cu flori negre, sau cerceii floare neagră, dar cu puţină imaginaţie rezultatele s-ar putea să te surprindă. Vă dau un sfat: nu asortaţi colerul cu flori negre cu o ţinută total neagră, încercaţi să aveţi doar câte o "pată" neagră între culorile hainelor şi accesoriilor pe care le purtaţi, astfel veţi obţine rezultatul dorit.

Un exemplu: colierul negru alăturat cămăşii roz şi unei fuste gri, "pata" neagră în acest caz fiind nasturele negru de pe cămaşă care face legătura cu colierul negru. Geanta neagră se asortează perfect, iar partea metalică de pe geantă se oglindeşte în argintiul pantofilor.

Rezultatul: un outfit urban lejer, care poate fi ideal şi pentru locul de muncă. 

Colierul cu flori negre l-am asortat cu o bluză neagră cu volănaşe. În acest caz, bluza nu devine supraîncărcată, colierul fiind accesoriul care o completează şi o face mai romantică. O notă de lejeritate am adăugat cu short-ul de blugi. Sandalele cu model de piele de şarpe conţin mai multe nuanţe de negru, fiind încălţămintea mult dorită într-o zi de vară.

O combinaţie mai serioasă este cămaşa albă, cu un short-fustă neagră cu buline albe, cu încălţaminte şi geantă adecvate.

Colierul şi shortul fac ca outfitul să îşi piardă din seriozitate dându-i o notă jucăuşă. Acest look este ideal pentru plimbări în oraş sau evenimente serale.

O altă combinaţie lejeră, ideală pentru timpul liber este cea compusă din cămaşa khaki, blugi boyfriend, geantă plic XXL şi sandale negre. Poziţia colierului o putem schimba prin încheierea/descheierea cămăşii; la cămaşa descheiată, colierul va ieşi în evidenţă pe piele, iar la cămaşa încheiată va arăta ca un colier tip guler. Outfitul îl recomand pentru plimbări urbane, pentru ieşiri în pub, party sau călătorii. E outfitul meu preferat!

Desigur, colierul negru poate fi asortat extraordinar de bine cu haine mai elegante. Negrul e cel mai uşor de purtat în combinaţii minimaliste. Preferata mea este combinaţia cu o fustă din stofă în carouri alb-negru-gri, bluză albă largă cu mănecă scurtă, geantă neagră plic şi pantofi loafer gri metalizat.

Poate fi purtat la birou sau la întălniri neoficiale. Elegant, rafinat, iar tricoul larg este în vogă vara aceasta.

Un look mai oficial şi elegant, cămaşă cu dungi, fără guler cu pantaloni skinny negri.

Acest look disciplinat este învigorat de papucii maro şi geanta cu impriemu floral.

Un outfit de femeie de afaceri putem obţine cu pantalonii largi, care ajung până la gleznă, bluză cu mâneci lungi albă (la fel de bine se poate asorta şi o cămaşă), accesorizat cu pantofi cu toc şi geantă alb-negru.

Colierul romantic şi geanta nonconformistă dau un aer mai distins acestei combinaţii.

Colierul negru cu flori îl puteţi combina la foarte multe outfituri. Regula de bază: cu un decolteu adânc, cămaşă descheiată adânc, sau din contră, cu haine la baza gâtului, pe culoare deschisă, colierul devine punctul central de interes.