Deschide lista de bijuterii
Magazin de bijuterii online bijuterii

Spirit copilăresc – Hello Kitty la "maturitate"

Este o zicală care spune că fiecare dintre noi e încă un copil în adâncul sufletului. Ei bine, unii sunt puţin prea infantili în momente nepotrivite, alţii devin mult prea serioşi, şi îmbătrânesc înainte de vreme. Iar restul ... restul pot să poarte un pandantiv pandantiv cu Hello Kitty la locul de muncă.

Ceea ce poate nu aţi ştiut despre Hello Kitty, este că anul acesta cea mai cunoscută şi iubită felină din lume aniversează 40 de ani de când a intrat în inimile copiilor, a tinerilor şi a adulţilor deopotrivă. Deşi cultura pop a Japoniei (Hello Kitty a fost creată în Japonia) a devenit de interes mondial, Hello Kitty şi-a câştigat popularitatea şi datorită desenelor manga şi a culturii cosplay. Iubită de o listă întreagă de celebrităţi cum ar fi Lady Gaga, Avril Lavigne, Paris Hilton, Megan Fox, Rihanna, Taylor Momsen, Cameron Diaz şi multe altele, Hello Kitty a devenit un cult la nivel mondial, indiferent de vârstă.

Modelul de colier Hello Kitty eBiju, este o versiune ideală pentru femeile mature care nu se tem să îşi arate şi latura copilărească: cristalele champagne chiar îi dau o notă elegantă "îndulcind" puţin forma iniţială. Plus, în zilele noastre e total normal să fii puţin mai jucăuşă.

În modă şi accesorii cel mai frumos lucru este că depinde de noi ce stil adoptăm iar colierul Hello Kitty este bijuteria adecvată pentru a încerca noi stiluri, de a experimenta zilnic outfituri care vor atrage privirile celor din jur. Acest pandantiv cu cristale are în primul rând un caracter romantic şi jucăuş, aşa că ţinuta noastră trebuie să se adapteze la aceste atribute. Totuşi, cu o bluză de culoarea şampaniei, cu pantaloni albi skinny, cu sandale gri-roz cu toc şi cu o poşetă alb-maro pandantivul Hello Kitty devine elegant şi stilat.

Este un outfit urban în stil clasic, mai reţinut, al cărui punct central devine această bijuterie.

Principalul atribut al acestui pandantiv este versalitatea, astfel îl putem combina perfect şi cu ţinute mai sport. Eu l-am purtat cu fustă albă skinny, tenişi albi, cu o geantă plic stil sport şi cu o geacă sport albastră.

Astfel, outfitul urban lejer devine puţin mai romantic. Dar dacă doriţi să încercaţi, am pentru voi o versiune şi mai lejeră: cu jumpsuit gri, sneakerşi albi şi o poşetă care e plină de desene colorate şi copilăreşti. E simplist şi totuşi nu veţi trece neobservată, pandantivul şi geanta dau o pată de culoare ţinutei.

O altă variantă lejeră şi simplă, puţin hippy, dar care se potriveşte perfect pentru o ieşire la cafenea sau pentru o tură de shopping este cea cu o pereche de pantaloni bordo evazaţi, cu talie înaltă, o ie "modernă" albă sau crem deschis, sandale tip "gladiator" şi o geantă crem. Ca şi stil şi culoare se asortează perfect cu brăţara maro cu lanţ auriu.

Pandantivul Hello Kitty poate fi combinat şi cu o pereche de pantaloni evazaţi albastru marin. Aceştia arată bine cu o bluză albă minimalistă cu decolteu în V, geantă albă şi sandale aurii, care deasemenea merg perfect cu brăţara aurie eBiju.

Este o ţinută perfectă pentru locul de muncă, shopping, chiar şi pentru evenimente culturale.

Dacă schimbăm pantalonii cu o fustă roz piersică şi sandale roz pastel, fără toc, obţinem un look romantic, perfect pentru ieşiri în oraş sau la întâlniri.

Biijuteriile, în general pot fi folosite în multe combinaţii, pentru a obţine un mesaj anume. Cu o rochie mini neagră, tocuri negre cu baretă, geantă plic neagră, acest colier tineresc inspiră un aer dinamic şi activ.

Spar că v-am convins că merită să încercaţi acest colier în această vară. Dovediţi-vă vouă în primul rând şi apoi celor din jur că v-aţi păstrat o fărâmă din spiritul copilăresc şi că vârsta e doar un număr.

Vă doresc imaginaţie liberă la asortat şi potrivit pandantivul după propriul plac!!!