Brăţară Cross cu cristale albe

Brăţară cu cruce aurie din cristale albe, pe suport din piele ecologică, dimensiuni cruce: 4.5 x 3.6 cm. O bijuterie originală şi înnobilată cu laitmotivul crucii, bijuteriile cu cruci au fost, sunt şi vor fi în vogă mereu, dat fiind faptul că designul lor face trimitere către unul dintre cele mai cunoscute simboluri din întreaga lume. Dincolo de semnificaţiile crucii, bijuteriile decorate cu acest simbol ancestral dau strălucire şi personalitate ţinutelor de zi, de seară sau de ocazie.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijucrucecristalepieleecologicabrataranegru

Brăţară Cross cu cristale albe

(cod: 6843)
18.5 Lei
 28.99 Lei
Descriere bijuterie

Brăţară cu cruce aurie din cristale albe, pe suport din piele ecologică, dimensiuni cruce: 4.5 x 3.6 cm.
O bijuterie originală şi înnobilată cu laitmotivul crucii, bijuteriile cu cruci au fost, sunt şi vor fi în vogă mereu, dat fiind faptul că designul lor face trimitere către unul dintre cele mai cunoscute simboluri din întreaga lume.
Dincolo de semnificaţiile crucii, bijuteriile decorate cu acest simbol ancestral dau strălucire şi personalitate ţinutelor de zi, de seară sau de ocazie.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 21 cm