Brăţară Green Serpentine

Brăţară Green Serpentine formată din pietre neregulate de serpentine în nuanţe de verde despărţie de mărgele mărunte de lemn crem şi de segmenete format din elemente de lemn tubular crem deschis. Brăţara este realizată pe un suport metalic flexibil în formă de spirală, ceea ce face ca brăţara să fie uşor de pus şi de dat jos. Serpentinul sau Piatra Infinitului este o piatră semipreţioasă din familia Jadului şi simbolizează armonie şi echilibru.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijubrataraverdecremlemnserpentine

Brăţară Green Serpentine

(cod: 8022)
18 Lei
Descriere bijuterie

Brăţară Green Serpentine formată din pietre neregulate de serpentine în nuanţe de verde despărţie de mărgele mărunte de lemn crem şi de segmenete format din elemente de lemn tubular crem deschis.

Brăţara este realizată pe un suport metalic flexibil în formă de spirală, ceea ce face ca brăţara să fie uşor de pus şi de dat jos.

Serpentinul sau Piatra Infinitului este o piatră semipreţioasă din familia Jadului şi simbolizează armonie şi echilibru.

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata