Brăţară portocalie, piele naturală împletită

Brăţară portocalie, din piele naturală împletită, unisex. Mărime ajustabilă, universală. În prezent, prelucrarea a pielii naturale şi a substanţelor biologice aplicate a ajuns la un nivel înalt, care măreşte durabilitatea şi rezistenţa obiectelor realizate din piele. Mai mult de atât, bijuteriile din piele naturală(în general obiectele realizate din piele naturală) sunt un etalon al puterii, calităţii şi naturaleţei. Această brăţară unisex păstrează aceste calităţi, fiind un accesoriu superb pentru tine.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijubratarapiele naturalaportocaliuimpletitunisexoranjbratara barbati

Brăţară portocalie, piele naturală împletită

(cod: 6368)
6.99 Lei
 11.5 Lei
Descriere bijuterie

Brăţară portocalie, din piele naturală împletită, unisex. Mărime ajustabilă, universală.

În prezent, prelucrarea a pielii naturale şi a substanţelor biologice aplicate a ajuns la un nivel înalt, care măreşte durabilitatea şi rezistenţa obiectelor realizate din piele. Mai mult de atât, bijuteriile din piele naturală(în general obiectele realizate din piele naturală) sunt un etalon al puterii, calităţii şi naturaleţei. Această brăţară unisex păstrează aceste calităţi, fiind un accesoriu superb pentru tine.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 25.5 cm
Latime: 1.7 cm