Brăţară unisex Ancoră

Brăţară unisex din piele neagră naturală şi şnur negru suprapus prins din loc în loc de un alt şnur negru înfăşurat pe orizontală. În mijlocul brăţării este prins cu ajutorul şnurului un element metalic în formă de ancoră de culoarea bronzului. Ancora este aşezată orizontal pe brăţară. Dimensiuni ancoră: 2.5 x 2.8 cm Brăţara are o mărime universală, se închide cu ajutorul unui şnur reglabil şi poate fi purtată atât de către femei cât şi de bărbaţi. Ancora simbolizează salvarea şi refuzul de a te scufunda.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijubrataraunisexpiele naturalasnurancoraculorea bronzului

Brăţară unisex Ancoră

(cod: 7337)
9 Lei
Descriere bijuterie

Brăţară unisex din piele neagră naturală şi şnur negru suprapus prins din loc în loc de un alt şnur negru înfăşurat pe orizontală. În mijlocul brăţării este prins cu ajutorul şnurului un element metalic în formă de ancoră de culoarea bronzului. Ancora este aşezată orizontal pe brăţară.
Dimensiuni ancoră: 2.5 x 2.8 cm

Brăţara are o mărime universală, se închide cu ajutorul unui şnur reglabil şi poate fi purtată atât de către femei cât şi de bărbaţi.
Ancora simbolizează salvarea şi refuzul de a te scufunda.

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata