Brăţară unisex Taur, din piele naturală neagră texturată

Brăţară unisex zodiac, din piele naturală groasă, cu textura în relief şi şnur negru suprapus prins din loc în loc de un alt şnur negru înfăşurat pe orizontală. În mijlocul brăţării este prins cu ajutorul şnurului un element metalic dreptunghiular rotunjit de culoarea bronzului, pe care este gravat semnul zodiacal: Taur. Brăţara are o mărime universală, se închide cu ajutorul unui şnur reglabil şi poate fi purtată atât de către femei cât şi de bărbaţi.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijubratarabratara zodiacbratara pestipiele naturalasnur negruelement gravattaur

Brăţară unisex Taur, din piele naturală neagră texturată

(cod: 7536)
13 Lei
Descriere bijuterie

Brăţară unisex zodiac, din piele naturală groasă, cu textura în relief şi şnur negru suprapus prins din loc în loc de un alt şnur negru înfăşurat pe orizontală. În mijlocul brăţării este prins cu ajutorul şnurului un element metalic dreptunghiular rotunjit de culoarea bronzului, pe care este gravat semnul zodiacal: Taur.

Brăţara are o mărime universală, se închide cu ajutorul unui şnur reglabil şi poate fi purtată atât de către femei cât şi de bărbaţi.

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata