Cercei Antique Howlit

Cercei cu cabochon din piatră semipreţioasă howlit turcoaz, de formă ovală cu irizaţii aurii. Cabochonul este fixat pe o bază din metal cu detalii atent lucrate din metal argintiu antichizat în formă de petale şi frunze de floare, care înconjoară radial cabochonul. Howlitul este o piatră semipreţioasă naturală, este o piatră care inspiră creativitate. Această pereche de cercei cu look vintage poate fi purtată la ţinute elegante, la evenimente cu un cod vestimentar mai rafinat şi chiar la o recepţie de nuntă.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijucerceivintageanticipiatra semipretioasacabochonhowlithowliteturcoazargintiuantichizat

Cercei Antique Howlit

(cod: 7679)
13 Lei
 15.99 Lei
Descriere bijuterie

Cercei cu cabochon din piatră semipreţioasă howlit turcoaz, de formă ovală cu irizaţii aurii. Cabochonul este fixat pe o bază din metal cu detalii atent lucrate din metal argintiu antichizat în formă de petale şi frunze de floare, care înconjoară radial cabochonul.

Howlitul este o piatră semipreţioasă naturală, este o piatră care inspiră creativitate.

Această pereche de cercei cu look vintage poate fi purtată la ţinute elegante, la evenimente cu un cod vestimentar mai rafinat şi chiar la o recepţie de nuntă.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 4 cm