Cercei double-pearl turcoaz

Cercei double-pearl, globuri turcoaz, din material sintetic cu suprafaţă catifelată. Se pot combina cu alţi cercei de acest tip, sau cu cercei mici cu ac. Cel mai nou trend printre vedetele de la Hollywood sunt cerceii double-pearl. Moda a fost lansată de brandul Dior, mulţi dintre marile staruri au adoptat-o deja. Andreea Marin poartă şi ea cerceii double pearl, la fel ca staruri precum Rihanna, Emma Watson, Jennifer Lawrence, Jessica Alba sau Charlize Theron.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiperlealbieftinspecialebijuturcoazcerceimaterial sintetic

Cercei double-pearl turcoaz

(cod: 6784)
Aceasta bijuterie nu e disponibila momentan.
Descriere bijuterie

Cercei double-pearl, globuri turcoaz, din material sintetic cu suprafaţă catifelată. Se pot combina cu alţi cercei de acest tip, sau cu cercei mici cu ac.
Cel mai nou trend printre vedetele de la Hollywood sunt cerceii double-pearl. Moda a fost lansată de brandul Dior, mulţi dintre marile staruri au adoptat-o deja. Andreea Marin poartă şi ea cerceii double pearl, la fel ca staruri precum Rihanna, Emma Watson, Jennifer Lawrence, Jessica Alba sau Charlize Theron.

Dimensiuni bijuterie

Diametru: 0.8-1.6 cm

Culori bijuterie, variantele de culori disponibile pentru bijuterie
Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata