Cercei inimioară galben fosforescent cu brăţară cadou

Cercei inimioară galben fosforescent, din material elastic. La achiziţionarea acestor cercei primeşti cadou brăţara/elastic de păr galben fosforescent în formă de inimioară, mărime universală (cod: 6859). Un mini-set de accesorii pentru serile de vară în care colinzi cluburile împreună cu prietene. Cu aceste bijuterii sigur vei cuceri ringul de dans. Bijuteriile atrag privirea nu numai prin culoarea lor, dar şi prin faptul că, dacă îi laşi la soare o zi, devin mai fosforescenţi, chiar şi la lumină mai limitată.

cerceiinimioaragalbenfosforescentcopiidiscoclubbijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebiju

Cercei inimioară galben fosforescent cu brăţară cadou

(cod: 7023)
5.99 Lei
Descriere bijuterie

Cercei inimioară galben fosforescent, din material elastic. La achiziţionarea acestor cercei primeşti cadou brăţara/elastic de păr galben fosforescent în formă de inimioară, mărime universală (cod: 6859).
Un mini-set de accesorii pentru serile de vară în care colinzi cluburile împreună cu prietene. Cu aceste bijuterii sigur vei cuceri ringul de dans. Bijuteriile atrag privirea nu numai prin culoarea lor, dar şi prin faptul că, dacă îi laşi la soare o zi, devin mai fosforescenţi, chiar şi la lumină mai limitată.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 5.7 cm
Latime: 5.5 cm