Cercei Pene cu puf Mov

Cercei cu pene lungi naturale mov cu puf în partea de sus. Penele sunt atârnate de un lanţ argintiu, care la rândul său e atârnat de o tortiţă argintie. Pentru o apariţie spectaculoasă alege accesorii cu pene, deoarece penele vor da ţinutei tale accente de exotism, fineţe şi delicateţe. Chiar dacă acest trend importat şi de marile case de modă, are cât de cât o vechime în lumea modei, asta nu înseamnă că trebuie să lipsească din caseta ta de bijuterii. Această pereche de cercei cu pene, ti-ar putea pune în valoare una din ţinutele preferate din garderobă, datorită culorii vibrante. Astfel, îi poţi asorta unei ţinute monocrome pentru a o înveseli.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiperlealbieftinspecialebijucerceipenemovpufnaturalcercei lungi

Cercei Pene cu puf Mov

(cod: 7312)
11.99 Lei
 14.5 Lei
Descriere bijuterie

Cercei cu pene lungi naturale mov cu puf în partea de sus. Penele sunt atârnate de un lanţ argintiu, care la rândul său e atârnat de o tortiţă argintie.

Pentru o apariţie spectaculoasă alege accesorii cu pene, deoarece penele vor da ţinutei tale accente de exotism, fineţe şi delicateţe. Chiar dacă acest trend importat şi de marile case de modă, are cât de cât o vechime în lumea modei, asta nu înseamnă că trebuie să lipsească din caseta ta de bijuterii.

Această pereche de cercei cu pene, ti-ar putea pune în valoare una din ţinutele preferate din garderobă, datorită culorii vibrante. Astfel, îi poţi asorta unei ţinute monocrome pentru a o înveseli.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 17.5 cm