Cercei Plumeria Violet

Cercei în formă de floare plumeria de culoare mov în degrade spre galben. Cerceii sunt confecţionaţi din fimo. Marginile laterale ale petalelor sunt de culoare albă contrastând frumos cu violetul şi evidenţiind fiecare petală în parte. În centrul florii se găseşte un cristal alb transparent. Cerceii se prind cu ajutorul unei tortiţe din metal argintiu. Diametru floare: 3.5 cm Plumeria este o plantă exotică, ce se regăseşte la tropice, cu precădere în Caraibe, America de Sud şi Centrală. Florile plantei au fost de-a lungul timpului reprezentate în mai multe forme de artă cum ar fi bijuterii, tablouri, materiale textile. Plumeria este asociată deseori cu femininul şi cu nemurirea. În Hawaii, planta este asociată cu perfecţiunea, reprezintă simbolul vieţii, al frumuseţii şi al primăverii. Pentru un look exotic, poartă cerceii Plumeria Violet în vacanţe, asortaţi unei ţinute de plajă. Pentru un look romantic, poartă cerceii cu o rochie de vară.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiperlealbieftinspecialebijufloarefimocristalmovcerceiplumeriafrangipanivioletgalbenexotichawaiicaraibe

Cercei Plumeria Violet

(cod: 7313)
11.5 Lei
Descriere bijuterie

Cercei în formă de floare plumeria de culoare mov în degrade spre galben. Cerceii sunt confecţionaţi din fimo. Marginile laterale ale petalelor sunt de culoare albă contrastând frumos cu violetul şi evidenţiind fiecare petală în parte. În centrul florii se găseşte un cristal alb transparent. Cerceii se prind cu ajutorul unei tortiţe din metal argintiu.
Diametru floare: 3.5 cm

Plumeria este o plantă exotică, ce se regăseşte la tropice, cu precădere în Caraibe, America de Sud şi Centrală. Florile plantei au fost de-a lungul timpului reprezentate în mai multe forme de artă cum ar fi bijuterii, tablouri, materiale textile. Plumeria este asociată deseori cu femininul şi cu nemurirea. În Hawaii, planta este asociată cu perfecţiunea, reprezintă simbolul vieţii, al frumuseţii şi al primăverii.

Pentru un look exotic, poartă cerceii Plumeria Violet în vacanţe, asortaţi unei ţinute de plajă. Pentru un look romantic, poartă cerceii cu o rochie de vară.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 5.5 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata