Cercei Red Plumeria

Cercei floare mare Plumeria de culoare roşie în degrade spre alb. Diametru floare: 3.5 cm Plumeria este o plantă exotică, ce se regăseşte la tropice, cu precădere în Caraibe, America de Sud şi Centrală. Florile plantei au fost de-a lungul timpului reprezentate în mai multe forme de artă cum ar fi bijuterii, tablouri, materiale textile. Plumeria este asociată deseori cu femininul şi cu nemurirea. În Hawaii, planta este asociată cu perfecţiunea, reprezintă simbolul vieţii, al frumuseţii şi al primăverii.

Cerceifloarefimoalbroşumetalargintiubijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebiju

Cercei Red Plumeria

(cod: 7845)
10.99 Lei
Descriere bijuterie

Cercei floare mare Plumeria de culoare roşie în degrade spre alb.

Diametru floare: 3.5 cm

Plumeria este o plantă exotică, ce se regăseşte la tropice, cu precădere în Caraibe, America de Sud şi Centrală. Florile plantei au fost de-a lungul timpului reprezentate în mai multe forme de artă cum ar fi bijuterii, tablouri, materiale textile. Plumeria este asociată deseori cu femininul şi cu nemurirea. În Hawaii, planta este asociată cu perfecţiunea, reprezintă simbolul vieţii, al frumuseţii şi al primăverii.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 5.2 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata