Colier floare albă cu cristale multicolore

Pandantiv floare, din metal auriu, cu petalele albe, cu cristale albe în mijloc. Una dintre petale este decupată şi decupată cu cristale multicolore: roz, albastru, mov, verde. Pandantivul este aşezat pe lanţ auriu, din biluţe metalice. Diametru floare: 1.9 cm. Un accesoriu jucăuş şi colorat, care vă va aduce zâmbetul pe faţă. Se poate combina cu un sacou deschis la culoare şi tricou de culoare închisă, acest contrast va evidenţia atât forma corpului, cât şi accesoriile.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijufloarealbauriumulticolor

Colier floare albă cu cristale multicolore

(cod: 6529)
11 Lei
 16.99 Lei
Descriere bijuterie

Pandantiv floare, din metal auriu, cu petalele albe, cu cristale albe în mijloc. Una dintre petale este decupată şi decupată cu cristale multicolore: roz, albastru, mov, verde. Pandantivul este aşezat pe lanţ auriu, din biluţe metalice.
Diametru floare: 1.9 cm.

Un accesoriu jucăuş şi colorat, care vă va aduce zâmbetul pe faţă. Se poate combina cu un sacou deschis la culoare şi tricou de culoare închisă, acest contrast va evidenţia atât forma corpului, cât şi accesoriile.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 45.5+5.5 mm