Colier Jasp Dalmaţian

Colier format dintr-un şir de perle de sticlă negre care au ca piese de rezistenţă trei pietre semipreţioase de jasp dalmaţian de culoare beige cu pete de ocru şi negru. Pietrele de jasp ovale şi ascuţite la capete sunt aşezate pe orizontală. Şirul de perle negre descreşte în mărime în apropierea celor trei pietre de jasp, creând o imagine estetică armonioasă. Dimensiune piatră jasp: 2.4 x 1.5 cm Jaspul este o piatră jucăuşă care binedispune, petele negre pe fond beige atragând privirle celor din jur. Fie că veţi purta acest colier la o ţinută office sau la una casual, efectul jucăuş al acestor pietre vă vor ajuta să ieşiţi din tipare şi vă vor schimba starea de spirit.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijujasp dalmatianpiatra semipretioasaperle de sticlanegrubeigeocru

Colier Jasp Dalmaţian

(cod: 7682)
31.5 Lei
Descriere bijuterie

Colier format dintr-un şir de perle de sticlă negre care au ca piese de rezistenţă trei pietre semipreţioase de jasp dalmaţian de culoare beige cu pete de ocru şi negru. Pietrele de jasp ovale şi ascuţite la capete sunt aşezate pe orizontală. Şirul de perle negre descreşte în mărime în apropierea celor trei pietre de jasp, creând o imagine estetică armonioasă.
Dimensiune piatră jasp: 2.4 x 1.5 cm

Jaspul este o piatră jucăuşă care binedispune, petele negre pe fond beige atragând privirle celor din jur.
Fie că veţi purta acest colier la o ţinută office sau la una casual, efectul jucăuş al acestor pietre vă vor ajuta să ieşiţi din tipare şi vă vor schimba starea de spirit.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 45 + 7 cm