Colier Purple Plumeria

Coleir format din trei flori mari Plumeria de culoare ciclam în degrade spre alb şi mov spre vârfuri intercalate de câte un cristal mov faţetat, prinse între ele cu zale metalice argintii. Plumeria este o plantă exotică, ce se regăseşte la tropice, cu precădere în Caraibe, America de Sud şi Centrală. Florile plantei au fost de-a lungul timpului reprezentate în mai multe forme de artă cum ar fi bijuterii, tablouri, materiale textile. Plumeria este asociată deseori cu femininul şi cu nemurirea. În Hawaii, planta este asociată cu perfecţiunea, reprezintă simbolul vieţii, al frumuseţii şi al primăverii. Un colier cu un look exotic, perfect pentru ţinutele de vară.

Colierflorifimociclamalbmovcristalemetalargintiubijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebiju

Colier Purple Plumeria

(cod: 7846)
19.99 Lei
Descriere bijuterie

Coleir format din trei flori mari Plumeria de culoare ciclam în degrade spre alb şi mov spre vârfuri intercalate de câte un cristal mov faţetat, prinse între ele cu zale metalice argintii.

Plumeria este o plantă exotică, ce se regăseşte la tropice, cu precădere în Caraibe, America de Sud şi Centrală. Florile plantei au fost de-a lungul timpului reprezentate în mai multe forme de artă cum ar fi bijuterii, tablouri, materiale textile. Plumeria este asociată deseori cu femininul şi cu nemurirea. În Hawaii, planta este asociată cu perfecţiunea, reprezintă simbolul vieţii, al frumuseţii şi al primăverii.

Un colier cu un look exotic, perfect pentru ţinutele de vară.

Dimensiuni bijuterie

Lungime: 49.5 + 6.5 cm

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata