Lista promotii

Un cadou cu ocazia zilei tale de naştere

Cu ocazia zilei tale de naştere poţi să-ţi alegi un produs pentru care primeşti cadou o reducere de 40%.


  Înscriere reprezentant nou

Pentru fiecare reprezentant nou pe care l-ai înscris poţi să-ţi alegi un produs pentru care primeşti cadou o reducere de 40%. Produsul cu reducere poţi să îl alegi doar în momentul în care reprezentantul nou înscris are deja o comandă achitată. Promoţia este valabilă 2 luni începând din momentul înscrierii noului reprezentant.


 Promoţie Valentine's Day

De Valentine's Day îţi poţi alege un produs pentru care primeşti cadou o reducere de 40%. Promoţia este valabilă din 1 februarie până în 14 februarie.


  Promoţie Mărţişor

De Mărţişor îţi poţi alege un produs pentru care primeşti cadou o reducere de 40%. Promoţia este valabilă din 20 februarie până în 1 martie.


 8 Martie - Ziua Femeii

Cu ocazia zilei de 8 Martie poţi să-ţi alegi un produs pentru care primeşti cadou o reducere de 40%. Promoţia este valabilă din 28 februarie până în 8 martie.


Sărbători Pascale

Cu ocazia sărbătorilor Pascale poţi să-ţi alegi un produs pentru care primeşti cadou o reducere de 40%. Promoţia este valabilă din 2 aprilie până în 16 aprilie.


 

Promoţia de Crăciun 

De Crăciun poţi să-ţi alegi un produs pentru care primeşti cadou o reducere de 40%. Promoţia este valabilă din 7 decembrie până în 31 decembrie.


 

* Produsele cu reducere oferite in cadrul promotiilor prezentante mai sus, nu sunt luate in calcul la discountul general al comenzii in care sunt adaugate.

* Produsul cu reducere poate fi adaugat la comanda din pagina de detaliu a comenzii folosind 'Formular adaugare produse promotionale', unde se alege tipul promotiei si se introduce codul produsului dorit.

* In 'Formular adaugare produse promotionale' anumite promotii pot fi selectate doar in perioada de valabilitate a promotiei respective.
De exemplu, 'Promotia Valentine's Day' va aparea in lista de promotii doar incepand cu 1 februarie si este eliminata din lista de promotii disponibile dupa data de 14 februarie.

Promotii la care se lucreaza si urmeaza sa fie lansate in viitorul apropiat

1. Program de fidelitate:
Daca esti reprezentant fidel si plasezi des comenzi te rasplatim cu puncte de fidelitate. Cu aceste puncte poti sa cumperi produse sau folosesti ca si reducere/voucher la comenzi.

2. Program cu reducere fixa:
Daca intr-o campanie ai comenzi in valoare de 1.000 lei, in urmatoarea campanie o sa ai reducere de 25% indiferent de valoarea comenzilor.

3. Pentru mai multe comenzi intr-o campanie:
Daca intr-o campanie plasezi mai multe comenzi, discountul primit este egal sau mai mare decat cel mai mare discount al comenzilor precedente.

4. Program pentru reprezentanti care inscriu noi reprezentant in sistem:
Primesti 25% reducere la urmatoarea ta comanda daca inscrii un reprezentant nou. Beneficiezi de aceasta promotie de fiecare data cand inscriiun nou reprezentant. Ca sa beneficiezi de aceasta promotie reprezentantul inscris de tine trebuie sa aiba comanda si valoarea comenzii tale trebuie sa fie de minim 200 lei.