Set brăţari Funky Summer

Set de brăţari alcătuit din trei şiraguri separate. Două dintre cele trei brăţări sunt formate aproape în totalitate din piatră semipreţioasă de jasp alb. Într-una dintre brăţări accentul este dat de două pietre acrilice neregulate de culoare roz însoţite de mărgele albastre de o parte şi de cealaltă. În cealaltă brăţară acentele de culoare sunt patru mărgele albastre aşezate simetric. A treia brăţară este realizată din mărgele mărunte de sticlă albă cu o mărgea albastră. Accentul metalic este dat de elementele metalice în formă de floricele. Suportul brăţărilor este elastic. Set de brăţări perfect pentru pozele din vacanţă asortat unui dress de baie uni sau cu nuanţe de roz.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijubrataraset bratarijaspalbrozalbastruvacantasummervara

Set brăţari Funky Summer

(cod: 7472)
17.5 Lei
Descriere bijuterie

Set de brăţari alcătuit din trei şiraguri separate. Două dintre cele trei brăţări sunt formate aproape în totalitate din piatră semipreţioasă de jasp alb. Într-una dintre brăţări accentul este dat de două pietre acrilice neregulate de culoare roz însoţite de mărgele albastre de o parte şi de cealaltă. În cealaltă brăţară acentele de culoare sunt patru mărgele albastre aşezate simetric. A treia brăţară este realizată din mărgele mărunte de sticlă albă cu o mărgea albastră. Accentul metalic este dat de elementele metalice în formă de floricele. Suportul brăţărilor este elastic.

Set de brăţări perfect pentru pozele din vacanţă asortat unui dress de baie uni sau cu nuanţe de roz.

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata