Set cercei Joc Roz

Set alcătuit din 3 perechi de cercei: o pereche de cercei rotunzi, roz transparenţi, în care este inserat un contur roz al celebrului personaj Hello Kitty (diametru: 1 cm); o pereche de cercei rotunzi, roz intens, în care este inserată o formă albă de fluturaş (diametru: 1 cm) şi o pereche de cercei metalici în formă de buze roz deschis (diametru: 1 cm). Acest set de cercei sunt ideali pentru fetiţe, adolescente dar şi pentru femeile care nu au uitat spiritul copilăriei şi au momente în care vor să trăiască din nou această emoţie. Hello Kitty reprezintă o pisicuţă albă, japoneză care poartă mereu o fundiţă roz sau roşie, devenită celebră în întraga lume. Fluturaşul este simbolul vieţii, al schimbării şi al reînvierii. Buzele reprezintă iubirea şi cuvântul. Cutia cadou este cu titlu de prezentare

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiperlealbieftinspecialebijusetcerceirozcerceihello kittyfluturefluturasbuzeroz

Set cercei Joc Roz

(cod: 7332)
16.5 Lei
Descriere bijuterie

Set alcătuit din 3 perechi de cercei: o pereche de cercei rotunzi, roz transparenţi, în care este inserat un contur roz al celebrului personaj Hello Kitty (diametru: 1 cm); o pereche de cercei rotunzi, roz intens, în care este inserată o formă albă de fluturaş (diametru: 1 cm) şi o pereche de cercei metalici în formă de buze roz deschis (diametru: 1 cm).

Acest set de cercei sunt ideali pentru fetiţe, adolescente dar şi pentru femeile care nu au uitat spiritul copilăriei şi au momente în care vor să trăiască din nou această emoţie.

Hello Kitty reprezintă o pisicuţă albă, japoneză care poartă mereu o fundiţă roz sau roşie, devenită celebră în întraga lume. Fluturaşul este simbolul vieţii, al schimbării şi al reînvierii. Buzele reprezintă iubirea şi cuvântul.

Cutia cadou este cu titlu de prezentare

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata