Set Holyday Season

Set argintiu deschis alcătuit din colier, brăţară, cercei şi inel. Colierul este în formă de V cu franjuri de cristale aşezate vertical şi forme rotunjite care seamănă cu un fluture stilizat. Brăţară este simplă dintr-un singur şir de cristale încrustate în metal argintiu. Cercei sunt două şiruri de cristale verticale, despărţite. Inelul este o bandă metalică argintie cu un cristal central. Lungime colier: 40 + 9 cm Lungime cercei: 3.3 cm Lungime brăţara: 9.5 + 8 cm Inel reglabil Un set elegant ideal pentru ţinute de seară constând în rochii elegante de Sărbătoare.

bijuteriibijuterii fanteziemodafemeifashionjewelryjewelleryimbracaminteaccesoriiieftinspecialebijusetcolierbrataracerceiinelcristaleaargintiuset auriucristaleset cristale

Set Holyday Season

(cod: 7372)
36 Lei
 48 Lei
Descriere bijuterie

Set argintiu deschis alcătuit din colier, brăţară, cercei şi inel. Colierul este în formă de V cu franjuri de cristale aşezate vertical şi forme rotunjite care seamănă cu un fluture stilizat. Brăţară este simplă dintr-un singur şir de cristale încrustate în metal argintiu.
Cercei sunt două şiruri de cristale verticale, despărţite.
Inelul este o bandă metalică argintie cu un cristal central.

Lungime colier: 40 + 9 cm
Lungime cercei: 3.3 cm
Lungime brăţara: 9.5 + 8 cm
Inel reglabil

Un set elegant ideal pentru ţinute de seară constând în rochii elegante de Sărbătoare.

Seturi bijuterie, bijuterii cu care poate fi asortata